Balletschool Maaspoort wordt E-Motion Dance

Nieuwe dansschool in Den Bosch: Balletschool Maaspoort wordt E-Motion Dance (Expression in Motion). Gratis proeflessen van 16 t/m 20 januari 2017.

Na jarenlang met plezier en toewijding Balletschool Maaspoort te hebben gerund, gaat Hennie van Alebeek het iets rustiger aan doen. Na fijne gesprekken met collega Sandra Maugeri van Dansschool Salsavolcanica (beide gevestigd in Cultureel Centrum de Schans), borrelden allerlei frisse en vernieuwende ideeën op. Hierna werd besloten een proef samenwerking aan te gaan alvorens de balletschool in een vernieuwde vorm aan Sandra Maugeri over te dragen. Zo kan Hennie blijven doen wat zij het leukste vindt en dat is o.a. balletlessen geven en voorstellingen voorbereiden.

Balletschool Maaspoort zal dan ook een andere naam krijgen om de dansschool een nieuw leven in te blazen. Zo is er naast Salsavolcanica een aparte dansschool ontstaan genoemd E-Motion Dance (Expression in Motion). Dit wordt een theater dansschool met een breed dansaanbod in de non Zuid-Amerikaanse stijlen. Salsavolcanica blijft natuurlijk bestaan voor de Zuid-Amerikaanse stijlen. E-Motion Dance zal alle andere dansvormen aanbieden zoals o.a. Modern, Clipdance, Jazzballet, Klassiek ballet, HipHop, Breakdance en nog veel meer.

Sandra is heel enthousiast en ziet dit als een super uitbreiding van haar eigen kunnen. Zij heeft zelf de dansacademie afgerond en is ooit begonnen met Modern en dansen variërend van Tapdance tot Broadway dance. ‘Ik heb mezelf tot nu toe willen focussen op de Zuid-Amerikaanse dansen. Door E-Motion Dance kan ik mezelf gaan focussen op een groter aanbod van dansvormen. Dat vindt ik echt geweldig’. Dat daarbij meer ervaren en enthousiaste professionele docenten worden aangetrokken, zal de dansschool in zijn compleet nieuwe vorm een super boost geven. Ook zal Hennie les blijven geven in deze nieuwe structuur’, vertelt Sandra. Een groot voordeel zal zijn dat er pakketdeals aangeboden zullen worden voor het volgen voor meerdere dansvormen. Meer info hierover volgt dit nieuwe seizoen.

Wil jij ook Modern Hip Hop en andere dansvormen leren? Kom dan meedoen met de gratis proeflessen die in de week van 16 t/m 20 januari 2017 worden gehouden. Deze zullen plaatsvinden in Cultureel Centrum de Schans in een super mooie dansstudio met airco en grote spiegelwand. Meld je aan via info@e-motiondance.nl of gebruik ons invulformulier op de website: http://e-motiondance.nl/proefles/