Welkom bij E-Motion Dance

Welkom bij E-Motion Dance (Expression in Motion). Danslessen voor iedereen in modern, klassiek en Hip-Hop. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen bij ons terecht, maar ook volwassenen zijn bij ons aan het juiste adres. Techniek is belangrijk voor een danser. Wij zorgen er dan ook voor dat onze docenten een goede achtergrond in dans en lesgeven hebben. Maar niet alleen techniek zorgt ervoor dat je bij ons een goede danservaring krijgt. Het delen van passie en plezier voor dansen is voor ons net zo belangrijk. Voor ons gehele aanbod lessen kunt u hier kijken. Al overtuigd? Schrijf je hier in voor een gratis proefles!

Onze dansschool beschikt over moderne dansstudio’s welke beide uitgerust zijn met een spiegelwand, een speciale dansvloer, airco en een moderne geluidsinstallatie. Voor de klassieke dansvormen beschikken wij ook over barres.

Bij E-Motion Dance zijn we altijd bezig om de dansschool zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de huidige trends in de danswereld. Frisse en vernieuwende ideeën zijn zeer belangrijk voor ons. Niet alleen van docenten maar ook van onze cursisten. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze danslessen waarborgen.

Dans je al bij E-Motion Dance en heb je gave ideeën over bijvoorbeeld nummers waar je op zou willen dansen of heb je een gaaf danspasje gezien op TV? Laat het ons weten en wij zullen ons best doen deze in de lessen terug te laten komen.

Volg ons trouwens ook even op social media om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws!
Facebook

Danslessen E-Motion Dance
Expression in Motion